Araçlar

Görsel Video Ses Metin Vektör Geliştirici Genel

⚡ Bugün kalan 20 ücretsiz kredi

Ücretsiz kaydol

Yinelenen Satırları Kaldır

Yinelenen Satırları Kaldır Tool Cloud ile ücretsiz olarak çevrimiçi kullanın. Metin dosyalarından yinelenen satırları, satır sırasını koruyarak kaldır.

Ücretsiz çevrimiçi Yinelenen Satır Silici

Yinelenen Satırları Kaldır aracını doğrudan tarayıcınızda kullanın. Metin dosyalarından yinelenen satırları, satır sırasını koruyarak kaldır

Yinelenen Satır Silici nasıl kullanılır

  1. 1

    Girdinizi yapıştırın veya yazın

    Metninizi veya verilerinizi giriş kutusuna girin.

  2. 2

    Seçeneklerinizi belirleyin

    Aracın sunduğu ayarlardan istediğinizi seçin. Sonuç anında güncellenir.

  3. 3

    Sonucu kopyala

    Çıktıyı kopyalamak için kopyalama düğmesini kullanın. Sunucuya hiçbir şey yüklenmez.

Desteklenen formatlar

HTMLKöprü Metni Biçimlendirme Dili

HTML, her web sayfasını yapılandıran işaretleme dilidir.

Sıkça sorulan sorular

Yinelenen Satırları Kaldır aracını nasıl kullanırım?

Metninizi veya verilerinizi giriş kutusuna girin. Aracın sunduğu ayarlardan istediğinizi seçin. Sonuç anında güncellenir. Çıktıyı kopyalamak için kopyalama düğmesini kullanın. Sunucuya hiçbir şey yüklenmez.

Yinelenen Satır Silici ücretsiz mi?

Evet, tamamen ücretsizdir; sınır ve kayıt gerektirmez.

Hangi dosya formatları destekleniyor?

Yinelenen Satırları Kaldır, TXT, MD, CSV, LOG, JAVA, PY, JS, CSS, HTML, XML, JSON, SQL, RST, MD dosyalarını destekler.

Verilerim bir yere yükleniyor mu?

Hayır. Bu araç tamamen tarayıcınızda çalışır; bu nedenle metniniz ve verileriniz cihazınızdan hiç ayrılmaz.

Neden Tool Cloud

Hızlı, gizli ve gerçek işler için tasarlanmış

Her şey sunucularımızda çalışır, böylece her cihazda aynı şekilde çalışır.

Yıldırım hızında

Dosyalar, beklemeniz sırasında canlı ilerleme gösterilen özel bir iş kuyruğunda saniyeler içinde işlenir.

Yüksek kaliteli çıktı

FFmpeg ve Pillow gibi profesyonel motorlar, çıktınızın net ve özgün kalmasını sağlar.

Güvenli & gizli

Yüklemeler yalnızca sizin tarafınızdan görülebilir ve işlem tamamlandıktan sonra otomatik olarak silinir.